Tuesday, December 27, 2016

Taas uusi sijoitusblogi?


Sijoitusblogeja on viime vuosina syntynyt kuin sieniä sateella. Se ei ole ihme, sillä vuosia jatkunut kurssinousu on innostanut yhä uusia ihmisiä sijoittamisen pariin. Voitoista on mukavampi kertoa kuin tappioista. Menestyneimmät suomalaiset talousbloggaajat ovat pääoman kasvattamisen lisäksi julkaisseet kirjoja, vierailleet tv-ohjelmissa ja saaneet mielenkiintoisia työtarjouksia.

Ennen vanhaan sanottiin, että kun taksikuskit alkavat antaa sijoitusvinkkejä, on aika myydä osakkeet. Onko nykyinen blogibuumi vihje siitä, että romahdus odottaa nurkan takana?

Aivan sama. En sijoita velkarahalla enkä elä osingoilla, joten kurssiheilahtelut eivät vaikuta talouteeni. Jos kurssit laskevat, ostan lisää hyvien yrityksien osakkeita. Käteistä on kassassa riittävästi.

Kirjoitan tätä blogia ennen kaikkea itselleni, sijoituspäiväkirjaksi. Toivon, että siitä on iloa myös muille. Kirjoitustahti tulee olemaan rauhallinen, sillä kauppojen määrä kuukaudessa on yleensä laskettavissa yhden käden sormilla.

3 comments:

  1. Tervetuloa mukaan! Virkistävää aina bongata uusia blogeja vanhojen sekaan :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Ensimmäinen kuukausi blogia takana ja lukijoita on ollut enemmän kuin uskalsin odottaa. Sijoittaminen kiinnostaa suomalaisia ja hyvä niin.

    ReplyDelete
  3. Sinä oot isäntä! :3

    ReplyDelete