Saturday, November 3, 2018

Blogilla yli 100 000 kävijää

Kirjoitin syyskuun lopussa, kuinka osakesalkun koko nousi yli 100.000 euron. Nyt, reilu kuukausi myöhemmin, blogin kävijämäärä rikkoi saman rajan. Osakesalkku sukelsi lokakuun korjausliikkeessä takaisin alle sadantuhannen, mutta onneksi blogin kävijätilasto ei voi enää mennä taaksepäin. :D

Kävijämäärät ovat nousseet tasaisesti ja tällä hetkellä Rahamiäs-blogia käy lukemassa joka kuukausi noin 7000 vierailijaa. Olen lukuun tyytyväinen, sillä julkaisen uusia kirjoituksia melko harvoin (keskimäärin 2-3 tekstiä / kuukausi). Kovin paljon tiheämpään tahtiin en pystyisikään, koska ns. oikea elämä vie suurimman osan ajasta. En saa kirjoittamisesta tuloja, joten lukijoiden määrän maksimointiin ei ole tarvetta samalla tavalla kuin kaupallisissa blogeissa.

Blogin kirjoittaminen on ollut valtavan hyödyllistä. Omat ajatukset jäsentyvät paremmin kirjoittaessa ja blogi toimii samalla päiväkirjana/muistikirjana siitä, millaisia sijoituspäätöksiä missäkin tilanteessa on tullut tehtyä. Olen useita kertoja palannut vanhoihin teksteihin kertaaman, miksi ostin tai myin jotain osaketta, miksi en osallistunut listautumiseen jne.

Kiitos tässä yhteydessä kaikille blogini lukijoille ja kommentoijille! Rahamiähen seikkailut osakkeiden maailmassa jatkuvat.

6 comments:

 1. Kunnioitettavia saavutuksia molemmat. Onneksi olkoon ja jatkan seuraamistasi myös jatkossa.

  ReplyDelete
 2. Pistä mainokset blogiin. Saat ainakin jonkun lantin.

  https://puolimiljoonaapaaomaa.blogspot.com/2018/10/mainostulot-hurjassa-kasvussa_26.html

  Ainakin minulla alkaa jopa tulla mainostuloja. Suosittelen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tarkoitus oli kokeilla AdSensea, mutta sieltä tuli hylkäys. Blogi ei kelpaa mainosalustaksi Googlelle. Ehkä pitäisi ottaa Tradetracker tai vastaava affiliate-linkitys käyttöön, mutta en tiedä jaksanko vaivautua muutaman euron takia.

   Delete
  2. Adsense tuntuu olevan tosiaan todella tarkka ja oman kokemukseni perusteella sanoisin, että tekevät aina erikoisella logiikalla aika erikoisia tulkintoja. No, oma blogini on toki vain kuukauden ikäinen ja ymmärränkin sen osalta, miksi minua ei kelpuutettu, mutta sinunkin blogisi on kuitenkin jo pitkäinen ja stabiili, ja paljon matskua sisältävä. Ja onnittelut molemmista hienoista lukemista; itselläni 1000+ lukukertaa eli vähän on vielä matkaa :-)

   Delete