Saturday, May 20, 2017

Toukokuun tilannepäivitys / Remedy

Blogin päivittäminen on jäänyt harmittavan vähälle toukokuussa. Työkiireet, ulkomaanmatka ja muut harrastukset ovat vieneet kaiken ajan, eikä rauhallista hetkeä kirjoittamiselle ole löytynyt. Olen silti pyrkinyt parhaani mukaan seuraamaan markkinoita ja olen jopa tehnyt muutamia ostoja. Suosin kirjoittamisessa blogin lisäksi nykyään myös Twitteriä ja erityisesti Nordnetin Sharevilleä, jossa on luontevampaa kirjoittaa lyhyitä huomioita ja kommentteja sekä käydä keskusteluja. Blogiin kirjoitan mielummin pidempää ja harkitumpaa tekstiä.

Viimeisen kolmen viikon aikana salkussa ei ole tapahtunut mitään ihmeellistä. Tasaista, rauhallista arvonnousua ja vanhojen omistusten kasvattamista. Tankkauslistalla ovat olleet mm. Restamax, Suomen Hoivatilat ja Nordnetin Superrahastot.

Jotain uutta kerrottavaa sentään on. Osallistuin kuluneella viikolla Remedyn listautumisantiin. Oikeastaan melkein hävettää tunnustaa tämä, mutta lähdin mukaan puhtaasti pikavoittojen toivossa. En ole innostunut pelialasta sijoituskohteena sen vaikean ennustettavuuden takia, enkä tunne Remedyä yhtiönä kovin hyvin. Mikäli Inderesin analyysiin on uskomista, Remedyssä on potentiaalia ja anti on edullisesti hinnoiteltu. Tämä ja kaikki muut merkit viittaavat siihen, että kurssi nousee kaupankäynnin alussa ja tästäkin saa kotiutettua helpot rahat. Ja tänään iltapäivällä saatiin tiedote, että anti on ylimerkitty moninkertaisesti. Euromääräisesti mahdolliset voitot tulevat jäämään pieneksi, sillä merkitsin vain 200 osaketta ja siitäkin varmasti leikataan huomattava osa pois. Elättelen silti toiveita, että voittorahoilla saisi ainakin yhdet oluet juotua terassilla.

1 comment: