Sunday, January 10, 2021

Näin rikastut vuonna 2021

(Sisältövaroitus! Tämä kirjoitus on satiirinen eikä sitä pidä ymmärtää sijoitussuosituksena. Jos toimit kirjoituksen ohjeiden mukaisesti, saatat menettää rahasi ja syyllistyä rikoksiin.)


Pörssi on edennyt maniavaiheeseen, mikä avaa ennakkoluulottomalle sijoittajalle uusia vaurastumismahdollisuuksia. Nollakorkojen maailmassa vanhat lainalaisuudet eivät enää päde, joten p/e-luvut ja muut perinteiset arvostusmittarit voi heittää romukoppaan. Esittelen seuraavaksi kolme helppoa tapaa rikastua nopeasti. 


Bitcoin

Kryptovaluutta Bitcoin on noussut viimeisen vuoden aikana yli 400 prosenttia. Koska Bitcoinin arvo ei perustu mihinkään järjelliseen, se voi jatkaa nousua äärettömän korkealle, esimerkiksi miljardiin dollariin. Niinpä nykyinen 40.000 dollarin kurssi on oikeastaan todella halpa, jos miettii miten paljon nousuvaraa on vielä ylöspäin. Suurin osa maailman ihmisistä ei edelleenkään omista bitcoineja, joten kysyntää riittää vuosiksi eteenpäin. Myös instituutiot ja yritykset ovat vähitellen heräämässä bitcoinin mahdollisuuksiin, mikä tarkoittaa valtavaa ostopainetta. 


Pump&dump osakkeilla

Sosiaalisen median vaikuttajana voit tehdä helposti rahaa pörssissä. Kun osakemaailman someinfluensseri mainitsee potentiaalisen pienyhtiön osakkeen nimeltä, seuraajat ja treidaajat ryntäävät ostamaan ja kurssi nousee. Tässä vaiheessa influensseri myy omat osakkeensa mukavalla voitolla. Menettelyn nimi on englanniksi pump&dump ja sitä on harrastettu pörssissä iät ajat. Touhu on periaatteessa laitonta, mutta ei hätää, Suomessa markkinoita valvova Finanssivalvonta ei välitä somessa tapahtuvasta pumppauksesta tuon taivaallista. 

Jos et vielä ole someinfluensseri, tässä pikaohjeet, miten sinusta tulee sellainen ja miten sillä tehdään rahaa:

 1. Keskustele aktiivisesti kaikilla sijoitusfoorumeilla, jotta saat tunnettavuutta. Varsinkin Inderesin keskustelupalsta ja Discord ovat hyviä tulevaa pumppausta ajatellen. 
 2. Postaa treidauskeskusteluihin ja Twitteriin joka päivä kuva salkkusi tuotosta. Noin parin prosentin päivätuotto on vielä uskottava. Jos et ole oikeasti tehnyt voittoja, luo kuva Photoshopissa. Voit myös keksiä jälkikäteen, mitä voitollisia kauppoja olet päivän aikana tehnyt. 
 3. Kun ihmiset näkevät, että teet paljon rahaa, saat lisää seuraajia ja vaikutusvaltaa. 
 4. Lopulta on rahastuksen aika. Valitse sopiva osake pumppauksen kohteeksi. Yhtiön tulisi olla lähes tuntematon, mielellään tappiollinen, mutta teoriassa omata suuri kasvupotentiaali. Lisäksi osakkeen päivävaihdon pitää olla lähes olematon. 
 5. Tankkaa salkku täyteen osaketta. Avaa Inderesin keskustelupalstalle uusi ketju yhtiöstä, kerro Twitterissä, Discordissa ja muissa somekanavissa, että olet löytänyt uuden tenbaggerin. Jos olet todellinen somevaikuttaja, saat aikaiseksi valtavan ostovyöryn ja voit myydä osakkeesi voitolla. 


Pikavoitot ipoista

Osallistu jokaiseen pörssilistautumiseen. Ei ole väliä, mitä yhtiö tekee tai mikä on valuaatio, sillä jäät voitolle kuitenkin. Suosituissa ipoissa osakkeita on tarjolla niukasti, joten kannattaa tehdä mahdollisimman suuri ennakkomerkintä. Sata tuhatta euroa on hyvä minimipanos mihin tahansa antiin. Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi sellaista rahamäärää. Voit käyttää lainarahaa, sillä mahdollisuus tehdä tappiota on olematon. 

USA:ssa on jopa pörssilistattu rahasto ipoja varten. Renaissance IPO -etf tuotti viime vuonna mukavat 107 %, joten miksei sama meno jatkuisi myös vuonna 2021.


5 comments:

 1. Ystävän sukulainen oli onnistunut velkavivulla ja bitcoinilla (ennen tätä nousua, oli varmaan edellisen hypepiikin jälkeen) saamaan itsensä satojen tuhansien eurojen velkoihin. Riskienhallinta on monella olematonta.
  Tulevaisuus näyttää käykö tämän hetkisen manian jälkeen monelle samalla tavoin.
  Netti on nyt täynnä eufoorisia härkiä haukkumassa varovaisia karhuja idiooteiksi, tuoton saaminen on niin helppoa että parin kuukauken sijoittamisen jälkeen voi kutsua itseään guruksi ja jaella Tik-Tokissa sijoitusneuvoja seuraavaan rakettiin. Alas ei osakkeet voi mennä.
  Lukea saa taksikuskista joka pähkäilee pitäisikö arkisin olla all-in Teslassa ja viikonloppuisin Bitcoinissa ettei mene kahden päivän nousut ohi kun pörssi on viikonloppuisin kiinni.
  Oikeastaan hieman jännä tilanne, mielenkiintoista vuoden päästä nähdä miten kävi.

  Itse tyydyn indeksisijoittamaan jatkossakin.

  ReplyDelete
 2. Olen kärsinyt (HERPES-VIRUS) -taudista viimeiset neljä vuotta ja minulla on ollut jatkuvaa kipua, erityisesti yksityisissä osissani. Ensimmäisen vuoden aikana uskoin Jumalaan, että parantuisin jonakin päivänä. Tämä sairaus alkoi kiertää kaikkialla kehossani ja olen saanut hoitoa lääkäriltäni, muutama viikko sitten tulin netistä hakuun, jos saisin tietoa tämän taudin ehkäisystä, haullani näin jonkun todistuksen jonka voodoo lord -niminen mies on parantanut (HERPES VIRUSTA) ja hän antoi tämän miehen sähköpostiosoitteen ja WhatsApp-numeron ja neuvoi vakavasti sairaita ottamaan häneen yhteyttä, että hän auttoi häntä parantamaan syövän yli 5 vuotta sitten ja syövän ei koskaan palannut ja hän on parantunut täysin. Joten kirjoitin voodoo lordille kertoen hänelle minun (HERPES-VIRUUS) hän käski minua olemaan huolehtimatta siitä, että parantuisin. En koskaan uskonut sitä, mutta minun piti ottaa koe, koska arvostan elämääni, terveyttäni ja mukavuuttani paljon. Kaikkien tämän miehen minulle antamien toimenpiteiden ja parannuskeinojen jälkeen muutaman viikon kuluttua aloin kokea muutoksia koko kehossani ja voodoo lord vakuutti minulle, että olen parantunut. Jonkin ajan kuluttua menin lääkärini luo sairaalaan vahvistamaan, olenko lopulta parantunut, ja lääketieteellisesti vahvistettiin, että olin parantunut, ja lääkärini oli hyvin yllättynyt. Voin siis rohkeasti neuvoa kaikkia sairauksia vastaan ​​taistelevia tahoja ottamaan yhteyttä voodoo-lordiin. Sähköposti:::: voodooconnect60@gmail.com, WhatsApp: +2348097014925

  ReplyDelete
 3. Kolmen vuoden epäonnistuneen avioliiton jälkeen mieheni jätti minut 3 lapsen kanssa ja elämäni tuhoutui. Halusin lopettaa sen, melkein tein itsemurhan, koska olin niin masentunut. Olin niin emotionaalisesti masentunut koko tämän ajan ja elämä tuntui merkityksettömältä. Eräänä kohtalokkaana päivänä netissä surffaillessani törmäsin useisiin todistuksiin voodoo lordista. Jotkut ovat todistaneet, että hän toi exänsä takaisin, toiset ovat todenneet, että hän paransi kohdun ja paransi sairauksia yrteillään. Olin enemmän kiinnostunut sovinnosta mieheni kanssa, jonka voodoo-lordi teki mahdolliseksi 3 päivässä. Nyt mieheni on palannut ja olemme eläneet onnellisina siitä lähtien. Jätän tähän hänen yhteystietonsa kaikille, jotka tarvitsevat ratkaisua mihin tahansa ongelmaan. sähköposti: voodooconnect60@gmail.com, soita/Whatsapp: +234 8097014925

  ReplyDelete
 4. Minulla ei ole koskaan ollut sukupuolitautia (sukupuolitauti), enkä ole koskaan harrastanut suojaamatonta seksiä. Minulla oli kuitenkin poikaystävä, jolla oli tuolloin huuliherpes. Suoraan sanottuna oletimme, että se oli vain paikka, koska emme koskaan saaneet tietää HERPES:stä tähän asti. Harrastamme suuseksiä, ja siitä syystä sain HERPESin. Luojan kiitos, että löysin verkosta voodoo lordin, joka loi hyvinvointiloitsuja ja valmisti minulle myös yrttilääkkeen, jota otin vain 14 päivää uskossa. Sitten kun aloin huomata kehossani muutoksia, menin sairaalaan tarkastukseen ja varmistin. että paranin täysin HERPES:stä (herpes-negatiivista). Hänen lääkkeellään ei ole HAITTAVAIKUTUKSIA, lääkkeitä käytettäessä ei ole erityisruokavaliota, voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostilla: voodooconnect60@gmail.com ja myös whatsappissa +234-8097014925 niin saat kaikki terveysongelmasi ratkaistua.

  ReplyDelete