Tuesday, April 4, 2017

Otin pikavoitot Fondiasta


Tänään alkoi kaupankäynti Fondian osakkeella Helsingin pörssin First North -listalla. Olin suunnitellut, että myisin osakkeet pois, jos avaushinta on yli 9 euroa. Oletin myös, että suurin piirtein siltä tasolta lähdettäisiin liikkeelle. Olikin melkoinen yllätys, kun kaupankäynti alkoi lähes 11 euron lukemista! Totesin edellisessä Fondia-postauksessa, että mielestäni osakkeen käypä arvo on noin 7-8 euron tasolla, joten oli helppo päätös myydä kaikki pois heti.

Jaoin myynnit kahteen kauppaan (myyntihinnat 10,70 ja 10,60), jotta pääsin hyötymään Nordnetin pienten kauppojen tarjouksesta. Nyt välityspalkkioihin meni alle 2 euroa, kun normaalihinta kertamyynnille olisi ollut 7e.

Valitettavasti sain annista vain 33 osaketta, joten rikastumaan ei näillä kaupoilla päässyt. Voittoa tuli ennen veroja 97 euroa. Silti ihan mukava summa muutaman minuutin työstä.

3 comments:

  1. Meinaatko ostaa takaisin? Mä ajattelin hissuksiin ehkä kasvatella osuuttani, kunhan hinta tuosta tasoittuu.

    ReplyDelete
  2. Itse en jaksanut myydä hilujen takia =D Mutta katsotaan milloin olisi mahdollista ostaa halvemmalla lisää...

    ReplyDelete
  3. Fondia kiinnostaa yrityksenä ja sijoituskohteena todella paljon, mutta hinnan pitäisi laskea alle ysin jotta lähtisin uudelleen mukaan. Katsellaan ja odotellaan.

    ReplyDelete